İZMİR / KONAK - Ziya Gökalp İmam Hatip Ortaokulu

Ziya Gökalp İmam Hatip Ortaokulu

Adres
GÜNEY MAH. ZEYTİNLİK CAD. ZİYA GÖKALP İMAM HATİP ORTAOKULU BLOK NO: 13 KONAK / İZMİR
Vizyon
VİZYONUMUZ Atatürkçü, laik, cumhuriyete bağlı, vatansever, büyüklerini sayan, küçüklerini seven bireyler yetiştiren; sosyal,nkültürelve sportif faaliyetlerle çevreye örnek olan, ruhsal ve bedensel olarak gelişmiş öğrenciler yetiştiren ; doğa bilinci oluşmuş ve çevreci çocukları topluma katan; Okulumuzun her ferdinin kendine güvenen , üretken, yönlendirici ve katılımcı olmasına olanak sağlayan; okulun işleyişinde, öğretmenin sadece bilgi aktarması değil, her öğrencinin , olabileceği en üst noktasına çıkmasına yardımcı olan bir rehber görevini üstlendiği; Okuldaki tüm çalışanların , problem çözme etkinliklerine katılımının sağlandığı; bilgi vermekten çok, bilgiyi paylaşan. bilgiye ulaşma yollarını gösteren; bilim teknolojideki değişimleri takip eden bireylerin yuvası; herkesi her gün daha iyiye ulaşmak için çaba harcadığı bir okul ortamını sağlamaktır.
Misyon
MİSYONUMUZ Bireysel farklılıkları dikkate alan, öğrenci ve öğretmenlerin ihtiyaçlarını, "sürekli gelişim" vanlayışı içinde değerlendiren; Herkesi, "ulaşabileceği" en üst noktaya çıkarma uğraşı içinde olan; her insana, sahip olduğu yetenek ve ilgileri doğrultusunda eğitim vermek görevini üstlenmiştir; Eğitim ve öğretim faaliyetlerini düzenlerken, okulu ve çevrenin imkanlarını da göz önünde bulundurarak, öğrencilerin başarı duygusunu tatmalarını sağlayıcı , olumlu davranışlar kazanmalarına imkan veren; Okul - aile - çocuk üçgeini içerisinde daha kaliteli, verimli ve başarılı bir eğitim - öğretim ortamı olan bir Osman Kibar Ortaokulu olmak hedefimizdir.
Öğretim Şekli :Tekli Öğretim
Güney Mah. Zeytinlik cad. No:13 Konak / İZMİR